2019. április 26., péntek, Ervin napja

Címke: férfi kézilabda

64 cikk 1/7 oldal

Norvég mintás végjáték

Akár még a csoportelső Dánia is lecsúszhat az első két helyről, ha nagy gólkülönbséggel kikap Svédországtól, és Norvégia biztosan nyer a magyar válogatott ellen.

Ha fiú születik

Lékai Máté, a magyar férfikézilabda-válogatott irányítója vasárnap hajnalok hajnalán repülőre szállt a dániai Billundban, reggelre itthon volt a kedvese mellett, aki csak őt várta.

Fordul a kocka Herningben?

A világbajnokság középdöntőjében térhet vissza Balogh Zsolt és a svédek ellen megsérült Bodó Richárd. Máthé Dominik egészséges, a balatonfüredi tinédzser hat góllal berobbant az elitbe.

Első számú második

A magyar férfikézilabda ikonikus alakja negyvenkét évesen is beáll a kapuba. Fazekas Nándor szerint a folyamatos eredménykényszer miatt elodázták a fiatalítást a válogatottnál.

Kellemetlen meglepetés: döntetlen a vb-rajton

Pazar kezdés után váratlanul megzavarodott a magyar válogatott, így csak 25-25-ös döntetlent ért el Argentína ellen a férfikézilabda világbajnokságon.

Négyről az ötre jutnának

Rég volt ilyen kegyelmi állapotban a férfi-kézilabdaválogatott. Csak a mögötte rangsorolt csapatokat kell legyőznie, és máris teljesülhet a célja.

Mellébeszélés nélkül

Oldott hangulatú sajtóértekezletet tartott a Magyar Kézilabda-szövetség a kézilabda-vb előtt. Az elnök az első hét hely valamelyike megszerzésének igényével indította útjára a válogatottat.

Martin Scorsese filmjei vidítják fel

Többek között a norvég jobbátlövő sem lubickolt a tempókézilabda gyönyöreiben Ljubomir Vranjes veszprémi regnálása alatt. Ma már ő az egyik húzóember a magyar ezüstérmes soraiban.
64 cikk 1/7 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.