2023. május 30., kedd, Janka, Zsanett napja

Címke: fenyő jános

21 cikk 1/3 oldal

Újabb emberöléssel vádolják Fenyő gyilkosát

Vádat emeltek az Aranykéz utcai robbantás és Fenyő János médiavállalkozó lelövése miatt is jogerősen elítélt Jozef Roháč ellen Jozef Hamala meggyilkolásának ügyében.

Portik a politikát akarta befolyásolni

Elfogásáig biztosan nem adta fel a tervét Portik, hogy még erősebb médiabirodalmat hozzon létre. Egy tanú szerint 1997-ben épp médiaterveinek megfúrása miatt haragudott meg Fenyő Jánosra.

Gyárfást segíti Portik depressziója

Súlyosbodik a depressziója a rácsok mögött a Prisztás József megöletéséért 15, a Boros Tamás meggyilkoltatásáért 13 év fegyházra ítélt Portik Tamásnak – tudta meg a Magyar Idők.

Gyárfásnak volt indítéka, kapcsolata és pénze is

Kovács Lajos nyugalmazott rendőr ezredes által ismertetett részletekből kiderült: a gyilkosságra parancsot adó Portik Tamás egy ideig Gyárfás házában lakott, és többször járt nála vendégségben is.

Összeomlóban a védekezés

Ismét válaszolnia kellett a nyomozók kérdéseire tegnapi kihallgatásán Gyárfás Tamásnak a Fenyő-gyilkossággal kapcsolatban, de új bizonyítékot nem tártak elé.
21 cikk 1/3 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.