2023. szeptember 25., hétfő, Eufrozina, Kende napja

Címke: fenerbahce

9 cikk 1/1 oldal

Három jó negyed nem mindig elég

A női kosárlabda Euroliga legutóbbi ezüstérmese éppen a török sztárcsapat, a Fenerbahce testén keresztül is jutott el az áprilisi négyes döntőbe, ami óriási meglepetésnek számított.

Újabb meccs nélkül ért véget a török futballbotrány

A Besiktas a várakozásoknak megfelelően nem állt ki a labdarúgó Török Kupa félbeszakadt elődöntőjének csütörtöki folytatására a Fenerbahce ellen, így utóbbi csapat jutott a fináléba.

Megtörtént az elképzelhetetlen

Varázslatos teljesítményt nyújtva a Sopron Basket női kosárlabdacsapata legyőzte a török Fenerbahcét, és bejutott az Euroliga négyes döntőjébe.

Amikor még a halott is feltámadna

Isztambulban nyerni a Fenerbahce sztárokkal teletűzdelt női kosárlabda-csapata ellen nem tűnt reményteljes vállalkozásnak, aztán megtörtént – a csoda, a bravúr, a fantasztikus győzelem.

Bravúr, de csak részsiker

Komoly bravúrt végrehajtva utazhatott haza a Sopron Basket női kosárlabdacsapata Isztambulból, és ha sikerül hazai pályán is legyőznie a Fenerbahcét, bejutna a sorozat négyes döntőjébe.
9 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.