2023. szeptember 21., csütörtök, Máté, Mirella napja

Címke: felvétel

20 cikk 1/2 oldal

Nem vették fel Koszovót az Interpolba

Nem vették fel Koszovót az Interpol nemzetközi rendőri szervezetbe. Az Interpol közgyűlése kétszer is szavazott a nyugat-balkáni ország tagságáról kedden Dubajban, de egyik alkalommal sem sikerült elérni a felvételhez kellő kétharmados többséget.

Előkerült egy 1941-es magyar rádióoperett felvétele

Előkerült A víg özvegy rádióoperett-változatának 1941-es felvétele, az egyedülálló hangdokumentumra a Filmarchívum által fenntartott Gramofon Online szerkesztői és kutatói bukkantak rá egy hanglemezhagyaték vásárlásakor. A különleges felvétel meghallgatható a Filmarchívum Youtube-csatornáján.

Most is kapós az olcsó hitel

Minden eddiginél nagyobb összeg jutott el a termelőkhöz az Agrár Széchenyi-kártya formájában az év első felében.

A dzsihadisták közzétettek egy videót a tádzsik gázolásos merénylet elkövetőiről

Az Iszlám Állam közzétett kedden egy videót, amelyen a tádzsikisztáni gázolás állítólagos elkövetői hűséget fogadnak a terrorszervezetnek. A Reuters brit hírügynökség szerint a dzsihadisták így próbálják alátámasztani állításukat, hogy ők voltak a négy külföldi turista életét követő merénylet szervezői,

A Corvinus egyetemre csaknem három és fél ezer új diákot vettek fel

A Budapesti Corvinus Egyetemen az általános felvételi eljárásban 3418 hallgató jutott be a szeptemberben induló magyar és angol nyelvű képzésekre, az alapszakokra felvettek csaknem fele 440 feletti pontszámmal jelentkezett – olvasható az egyetem szerdai, az MTI-hez eljuttatott közleményében.

Elvis-koncert Budapesten

Aki jegyet vált az eseményre, az meghallhatja, hogyan énekelt, illetve a technika segítségével hogyan énekel Elvis Presley egy stadionban.
20 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.