2020. november 24., kedd, Emma napja

Címke: felújítások

8 cikk 1/1 oldal

Ismét teljes vonalán jár az 1-es villamos

A nyári felújítás során a Népliget és a Mester utca között újjáépítették a villamosvágányt, illetve a Hős utcánál is renoválták a villamospályát és az átjárókat.

Megújuló forgalmas terek

Az előterjesztések között szerepel a Vörösmarty tér és környéke, illetve a Széna tér teljes felújítása is. A kerületek kérelmére több új parkolási övezetről és díjtételről is szavaznak a képviselők.

Önfenntartó műemléki örökség

A hazai viszonyokra szabott program egyedülálló lehetőség 39 kastély és vár számára, hiszen ezeket nemcsak felújítják, hanem turisztikai vonzerővé is alakítják.

Negyvenmilliárd forint tornaterem-felújításra

A Klik fenntartásában levő iskolák esetében 8 tornaszoba és 102 tornaterem mellett 20 sportpálya és sport­udvar építése, valamint felújítása valósult meg.

Csaknem 4 millióan a fővárosi fürdőkben

Jó évet zárt a Budapest Gyógyfürdői és Hévizei Zrt., tavaly csaknem 4 millióan keresték fel a fővárosi fürdőket – mondta Czinege Szilvia, a cég marketingigazgatója az M1 aktuális csatorna pénteki műsorában.
8 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.