2019. május 20., hétfő, Bernát, Felícia napja

Címke: felsőoktatás

313 cikk 1/32 oldal

Erdélyi fiatalok lesznek a támogatások nyertesei

Navracsics Tibor az RMDSZ meghívására érkezett erdélyi látogatásra, hogy ellenőrizze, hogyan valósulnak meg a kulturális örökség európai évének részét képező tervek.

Szőke László: Az a magyar, aki magyarul tanul

Az Erdélyi Médiatér Egyesület tartalomigazgatója elmondta, Marosvásárhelyen tudjuk nyomon követni, hogy mi fog történni azokon az erdélyi magyar településeken, ahol a románság többségbe kerül.

Könyvvel a kezükben, orvosi maszkkal az arcukon tüntettek a diákok

Könyvvel a kezükben, orvosi maszkkal az arcukon, orvosi köpenyben tüntettek hétfőn délután a Marosvásárhelyi Orvosi, Gyógyszerészeti, Tudomány- és Technológai Egyetem (MOGYTTE) folyosóin a magyar tagozat diákjai, akik nyomatékot kívántak adni annak a követelésnek, hogy szervezzék önálló struktúrába az egyetemen belül a magyar tagozatot.

Ismét meghirdette végzős középiskolásoknak ösztöndíjprogramját a Szegedi Tudományegyetem

Ismét meghirdette végzős középiskolásoknak ösztöndíjprogramját a Szegedi Tudományegyetem (SZTE), a felsőoktatási intézmény azokat a tehetséges diákokat támogatja anyagilag és ingyenes szolgáltatásokkal, akik első helyen jelentkeztek az egyetem valamely képzésére – tájékoztatta az SZTE közkapcsolati igazgatósága csütörtökön az MTI-t.

Kilencmilliárdos fejlesztés kezdődött a Debreceni Egyetemen

Kilencmilliárd forintos infrastruktúrafejlesztés kezdődött a Debreceni Egyetem (DE) campusain – közölte az intézmény kancellárja hétfőn, az egyetem központi épületében tartott projektindító rendezvényen.

Új fejezet nyílik a szakinformatikában

Az innovációs ökoszisztémáról szólva ideálisnak nevezte az együttműködés megszületését Palkovics László innová­ciós és technológiai miniszter az ünnepélyes aláírást megelőző beszédében.
313 cikk 1/32 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.