2020. május 26., kedd, Fülöp, Evelin napja

Címke: felnőttek

9 cikk 1/1 oldal

Az USA polgárai számára túl nagy stressz az elnökválasztás

Az amerikai elnökválasztással kapcsolatos folyamatos hírek komoly stresszforrást jelentenek az Egyesült Államokban élő felnőttek számára, függetlenül attól, hogy melyik oldalt támogatják – derüli ki az Amerikai Pszichológiai Társaság (APA) felméréséből.

Jelentősen nőtt a migránsok elutasítása Romániában

Jelentősen nőtt a migránsok elutasítása Romániában: egy friss felmérés szerint most már a felnőtt lakosság csaknem 85 százaléka nem ért egyet azzal, hogy hazájuk menekülteket vagy bevándorlókat fogadjon be.

Egyfejűsítési gyakorlatok

Boldog gyermekkorunkat mesélő kedvű felnőttek csinálják, a mesélő kedvű felnőtteket a boldog gyermekkor csinálja, a boldogságot meg az csinálja, akinek van hozzá kedve.

Nem csak a kisgyerekeknek lehet szükségük logopédusra

Nem csak a kisgyerekeknek, hanem az idősebb korosztálynak is szüksége lehet logopédusra – mondta Fehérné Kovács Zsuzsanna, a Magyar Logopédusok Szakmai Szövetségének elnöke vasárnap az M1 aktuális csatornán.
9 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.