2024. május 19., vasárnap, Ivó, Milán napja

Címke: felmondás

20 cikk 1/2 oldal

Washington újabb egyezményeket mond fel

A palesztin külügyminiszter úgy vélte, az USA semmibe veszi a nemzetközi jogot, Irán szerint pedig Amerika törvényen kívüli rezsim.

Felmondtak az intenzív osztály orvosai Ajkán

Az Állami Egészségügyi Ellátóközpont szerint az érintett orvosokkal többször tárgyalt a kórház vezetése, azonban bérfeszültséget okozott volna, ha elfogadják követeléseiket.

A Honvédkórház csak a jéghegy csúcsa

Aki most dr. Zacher Gábort piedesztálra emelné, talán vehetné a fáradságot és meghallgathatná egy korábbi, törölt előadásának még elérhető hanganyagát.

Számítottak Zacher felmondására

Beadta a felmondását Zacher Gábor, a Honvédkórház sürgősségi centrumának vezetője, bár az intézmény vezetői már korábban döntöttek arról, hogy nem hosszabbítják meg az év végén lejáró szerződését.

Nem volt váratlan Zacher Gábor felmondása

A főorvos határozott idejű vezetői szerződése ez év végén jár le. A beosztás betöltésére pályázat kiírását tervezik, ez juthatott Zacher Gábor fülébe.

Trump felmondta az atomalkut

Az Egyesült Államok azokat az országokat is szigorúan szankcionálni fogja, amelyek segédkezet nyújtanak Teheránnak nukleáris fegyverek fejlesztésében.

Iráni elnök: Trump megbánja, ha felmondja az atomalkut

Haszan Róháni iráni elnök hétfőn azt üzente Donald Trump amerikai elnöknek, hogy megbánja, ha felmondja a 2015-ös nemzetközi atomalkut, mert Irán válasza keményebb lesz, mint képzeli.
20 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.