2024. február 23., péntek, Alfréd napja

Címke: felmentették

12 cikk 1/2 oldal

Megszűnt a nyomozás Zsák Malina Hedvig ügyében

Bizonyítékok hiányában a Győri Járási és Nyomozó Ügyészség megszüntette Zsák Malina Hedvig ellen a nyomozást és ezzel a büntetőeljárást, amelyet a szlovák hatóságok indítottak hamis tanúzás és más bűncselekmények miatt – közölte a Győr-Moson-Sopron megyei főügyész csütörtökön az MTI-vel.

Felmentették Ászija Bibit

Hamarosan elhagyhatja Pakisztánt a korábban istenkáromlás miatt halálra ítélt Ászija Bibi, akit szerdán mentett fel az ország legfelső bírósága.

Zavargásokba torkollt a tüntetés St. Louisban

Missouri szövetségi állam bírósága felmentette a gyilkosság vádja alól azt a volt rendőrtisztet, aki még 2011-ben, egy rendőri intézkedés során agyonlőtte a 24 esztendős Anthony Lamar Smitht.

Felmentette a bíróság a hajógyári-szigeti gyilkosság vádlottjait

Bizonyítottság hiányában felmentette a vádak alól a Fővárosi Törvényszék szerdai elsőfokú ítéletében azt a két férfit, akit az ügyészség azzal vádolt meg, hogy 2011 decemberében megvertek és a Dunába dobtak egy fiatalembert a Hajógyári-szigeten.

Horvát kormányfő: Seselj felmentése szégyen, az áldozatok arculcsapása

Szégyennek, az áldozatok arculcsapásának nevezte Tihomir Oreskovic horvát miniszterelnök csütörtökön, hogy a hágai Nemzetközi Törvényszék (NT) felmentette Vojislav Seseljt, a háborús és emberiesség elleni bűnökkel vádolt szerb ultranacionalista politikust a terhére rótt bűncselekmények alól.
12 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.