2023. december 2., szombat, Melinda, Vivienn napja

Címke: felkészülési mérkőzés

11 cikk 1/2 oldal

Szenegál legyőzte Dél-Koreát edzőmeccsen

Szenegál labdarúgó-válogatottja 2-0-ra legyőzte a Koreai Köztársaság csapatát az ausztriai Grödigben rendezett hétfői világbajnoki felkészülési mérkőzésen.

Győztes főpróbát tartott Irán

Az iráni labdarúgó-válogatott 1-0-ra győzte le Litvánia csapatát a csütörtökön kezdődő oroszországi világbajnokság előtti utolsó felkészülési mérkőzésén Moszkvában.

Köszörültek egyet a csorbán

A magyar labdarúgó-válogatott idei utolsó fellépésén 1-0-ra nyert Costa Rica csapata ellen a Groupama Arénában barátságos mérkőzésen.

Egy nappal korábban lesz a luxemburgi meccs

A két szövetség megállapodása értelmében az eredetileg kijelölt időpont előtt egy nappal, november 9-én rendezik meg a Luxemburg-Magyarország labdarúgó válogatott felkészülési mérkőzést.

Részben európai „Elefántok”

Fekete-afrikai csapattal története során először találkozik nemzeti együttesünk, de játékosaink számára furcsa módon most nem kizárólag az „Elefántok” lesznek az ellenfelek.

Ezért tartjuk Dzsudzsákot

Az örvendetes fejlemény – kijutott a magyar válogatott az Eb-re – felélesztette tetszhalott állapotából a magyar futballszurkolót.
11 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.