2024. április 15., hétfő, Anasztázia, Tas napja

Címke: Feljelentés

146 cikk 1/15 oldal

Alaptalanok voltak a jobbikos vádak

Elutasította a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság azt a feljelentést, amelyben a Jobbik több bűncselekmény elkövetésével vádolta meg a pártból tavaly ősszel kilépett Szabó Balázst.

Feljelentéssorozat követi a tüntetéseket

Az eddigi négy feljelentés a székházba akciózó ellenzéki országgyűlési képviselők, illetve a rendőröket ért fizikai támadások miatt történtek.

Újabb nyomozás indulhat ma a Szeviép-ügyben

Szabó Bálint bűnszervezetben elkövetett csődbűntett, pénzmosás, tiltott pártfinanszírozás, hivatali visszaélés, vesztegetés és más bűncselekmények gyanújával tett feljelentést.

Feljelentették Sepsiszentgyörgy polgármesterét

Antal Árpádot azért jelentették fel, mert nem zászlózta fel ugyanúgy a várost december elsejére, a román nemzeti ünnepre, mint ahogy március 15-re a magyar nemzeti ünnepre tette.

Ügyészek vizsgálják Staudt Gáborék ügyét

A nemesfémmel üzletelő bűnbanda ellen már Lengyelországban is nyomoznak, sőt a feljelentőt – aki a bűnszervezet volt tagja – is kihallgatták Varsóban.

Bilincsben látnák Botkát

Vizsgálóbizottság derítheti ki Szegeden, hogy milyen szerepe volt a Botka László vezette önkormányzatnak a Szeviép-ügyben, a testület felállítását Szabó Bálint jogász kezdeményezte.
146 cikk 1/15 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.