2022. augusztus 12., péntek, Klára napja

Címke: felháborodás

21 cikk 1/3 oldal

Boszniában felháborodást tört ki

Boszniában felháborodást okozott, hogy a rendőrség kedden elfogta Davor Dragicevicet, azt a férfit, aki március óta több demonstrációt is kezdeményezett, hogy kiderítse fia halálának okát; a volt feleségét is előállították.

Vadai és a méregkeverők

Hatalmas felháborodást keltett a neoliberális törpepártok körében, hogy újabb repülőgéppel bővült a Magyar Honvédség légi szállítási képessége. A legjobban Vadai Ágnes verte az asztalt.

Keresztényellenes a Lidl marketingkampánya

A cég azzal magyarázta a tettét, hogy a vallási és politikai semlegességet akarta csupán megőrizni, mert nem akar kirekeszteni semmilyen csoportot.

Rasszizmusellenes akció dühítette fel Németországot

Szombaton levették a polcokról az összes külföldi árut, jelezve, mennyire üres lenne az üzlet nélkülük. A spontán akcióként meghirdetett rasszizmus-­ellenes kampány nem más, mint reklámfogás.

Dühösek a dinnyések, demonstráció jöhet

Hétfőig kapott haladékot a Tesco arra, hogy emelje a dinnyeárakat, ha a jövő héten is 99 forintért kínálja az árut, tiltakozó akciót indítanak a termelők.

Kuruzslók, sarlatánok kíméljenek!

Idehaza a Gazdasági Versenyhivatal a legaktívabb a csalók lefülelésében, de hatásköre csupán arra terjed ki, hogy a delikvens cég a megfelelő módon promotálja-e termékét.
21 cikk 1/3 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.