2024. július 20., szombat, Illés napja

Címke: felelősségre vonás

4 cikk 1/1 oldal

Ingyenpia, Kalifornia, Ingatlanpanamák

Nem véletlen, hogy nem az MSZP elnöke lett a párt kormányfőjelöltje. Molnár Gyulát több bűncselekménnyel is meggyanúsították, de eddig megúszta a felelősségre vonást.

Egyszer majd előveszik?

Mindig jókat nevetek, ha olvasom valahol, hogy most aztán majd jól előveszik és elszámoltatják Demszky Gábor egykori főpolgármestert, hiszen ő is felelős azért a sok disznóságért.

Felelősségre vonná Varsó Donald Tuskot

Donald Tuskot politikailag és jogilag is felelősség terheli a szmolenszki repülőgép-katasztrófa utáni lengyel kormányzati mulasztásokért.

Biszku Béla felelősségre vonásának nehézségei szolgáltattak témát

Szakemberek szerint a magyar bíróságok számára nehézségeket okoz a nemzetközi büntetőjog alkalmazása, az ügyészség pedig nem kellő körültekintéssel folytatta le a Biszku Béla elleni eljárást. Az egykori pártállami vezető büntetőjogi felelősségre vonásának kérdéseiről csütörtökön Budapesten, a Magyar Tudományos Akadémia jogtudományi intézetében tartottak rendezvényt.
4 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.