2020. július 6., hétfő, Csaba napja

Címke: felajánlás

21 cikk 1/3 oldal

Rászoruló diákoknak gyűjtenek az iskolakezdésre

Néhány hét múlva becsöngetnek, és mivel az iskolakezdés nagy anyagi megterhelést jelent a gyermekes családoknak, a hazai karitatív szervezetek is gőzerővel készülnek rá.

Évtizedekig utalja a pénzt a NAV

Tavaly egymillió adófizető 4,4 mil­liárd forintot ajánlott fel a vallási szereplőknek, a legnagyobb összeget – sorrendben – a katolikus, a református és az evangélikus egyház kapta.

Szívesen adakozunk, ha szent a cél

Van, ahol inkább magánszemélyek tesznek felajánlásokat, máshol a cégek is szívesen támogatnak programokat. Fontos, hogy hiteles történetet lássanak, és akkor szívesen segítenek.

Német kerékpáradomány kárpátaljai magyaroknak

Harminchárom használt, de felújított kerékpárt adott át a Magyar Máltai Szeretetszolgálat kárpátaljai családoknak a magyar–ukrán határnál, Bereg­surányban.

Bernd Storck saját zsebből fizeti a szurkolók jegyeit

Bernd Storck, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya meghívta a lettek és a portugálok elleni világbajnoki selejtezőre azokat szurkolókat, akik a helyszínen tekintették meg az andorrai mérkőzést; bejelentette: ő fizeti a jegyüket.
21 cikk 1/3 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.