2020. október 30., péntek, Alfonz napja

Címke: feladatok

20 cikk 1/2 oldal

Közúti és légi feladatokat is ellát a honvédség

Közúti és légi feladatokat is ellát a Magyar Honvédség a rendkívüli téli időjárási helyzetben - közölte Böröndi Gábor hadműveleti csoportfőnök vasárnap délelőtt a Honvédelmi Minisztérium és a Honvéd Vezérkar vezetési pontjában.

Nem terheli kapcsolatainkat a CEU ügye

Akárki lesz az USA következő budapesti nagykövete, feladata az lesz, hogy erősítse kapcsolatainkat, nem pedig az, hogy beavatkozzon Magyarország politikájába.

Csúcsszoftverrel repülnek a Gripenek

A magyar JAS39-esek is a C/D változat legfejlettebb képességpalettáját kapják meg mind légtérvédelmi, mind levegő-föld csapásmérés szempontjából.

Centralizálhatják az egyetemi agrárképzést

Jelenleg alacsony – ötmilliárd forint – és széttagolt az agrárpiaci ráfordítás, emellett párhuzamos kutatások és tervezések folynak a különböző központokban.

Régiós különbségek és a felzárkóztatás

A migráció és a lakásárak összefüggnek. Mindkettő azt mutatja, hogy az emberek honnan hová vándorolnak, illetve ennek a következménye a megüresedett lakás.

Három a magyar igazság

Szentmártoni János József Attila-díjas költő, író, a Magyar Művészeti Akadémia levelező tagja immár hat éve vezeti a Magyar Írószövetséget.
20 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.