2024. április 13., szombat, Ida napja

Címke: Fekete Zsolt

11 cikk 1/2 oldal

Salgótarjáni polgármester: 1956 a magyar szabadságharcok kiemelkedő fejezete

A magyar nép számos fejezettel járult hozzá a szabadságért folytatott harcok történetéhez, de közülük talán az egyik legkiemelkedőbb 1956 volt – mondta Salgótarján szocialista polgármestere hétfőn az 1956-os forradalom és szabadságharc 61. évfordulóján tartott városi ünnepségen.

Salgótarján, a kínai üzletek városa

Az országosan már megbukott megszorításokkal próbálja beindítani Salgótarján gazdaságát a város MSZP-s vezetése, sarcolja a cégeket és a lakosságot.

MSZP-s bástya maradt Salgótarján

Továbbra is MSZP-s vezetője lesz a Nógrád megyei Salgótarjánnak, miután a tegnapi időközi polgármester-választáson Fekete Zsolt győzött.

Kérdőjelek Fekete cégeladása körül

Egyesek eltűntek, mást cserbenhagyott a memóriája azok közül, akik évekkel ezelőtt gazdasági társaságokat vásároltak több salgótarjáni baloldali politikustól.

Zavaros cégháló az MSZP-s Fekete Zsolt körül

A vasárnapi választás tétje, hogy Salgótarján a kormánnyal együttműködve fejlődési pályára lép Simon Tibor vezetésével, vagy marad abban a szakaszban, amit 2006-ig megszokott.
11 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.