2019. április 20., szombat, Tivadar napja

Címke: fekete-győr andrás

81 cikk 1/9 oldal

Veiszer Alindát indította volna a Momentum

A Momentum elnöke, Fekete-Győr András már ősszel azt mondta a Népszavának, hogy sem Karácsony Gergelyt, sem Horváth Csabát nem tartja „győztesnek”.

Ellenzéki hídfoglalók akkor és most

Fekete-Győr magabiztossága mögött sok minden állhat. Guy Verhofstadt barátsága, az amerikai kiképzés, esetleg a tudatlanság. Én inkább az utóbbira tippelnék.

Becsomagolt bolsevizmus

A szemünk előtt nevetségessé váló operett­ellenzék után tehát jönnek, vagy legalábbis ha nem vigyázunk, jöhetnek az igazi bolsevik, semmitől vissza nem riadó Kun Béla-utódok.

Az elszámolás helyett vádaskodik a Momentum

Az Állami Számvevőszék hangsúlyozta, hogy a törvényi előírás alapján végzett ellenőrzése nincs összefüggésben a májusi európai parlamenti választással.

Titkolja gazdálkodását a Momentum az ÁSZ előtt

A számvevőszék hangsúlyozta, hogy a törpepárt nem bocsátott a rendelkezésükre semmilyen bizonyítékot, szerződést, számlát vagy bizonylatot a kampánypénzek szabályszerű felhasználásának igazolására.

Európai megmozdulás Orbán Viktor ellen

Ultimátumot adott Fekete-Győr András Orbán Viktornak. Ha a kormány nem engedi, hogy a CEU elképzelése szerint működjön, akkor itt bizony olyan irgum-burgum lesz, amilyet még nem láttunk.
81 cikk 1/9 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.