2023. december 2., szombat, Melinda, Vivienn napja

Címke: fejlesztéspolitika

9 cikk 1/1 oldal

Uniós milliárdok fejlesztésre

Idén Magyarország tölti be a Duna-régió stratégia soros elnökségét. Az ennek kapcsán megtartott konferencián kiemelték, hogy hazánk nemcsak a koordinációban vesz részt, hanem sikeresen szerepel a megvalósításban is.

A kormány felülvizsgálja az uniós programokat

A legrosszabb forgatókönyv megvalósulása esetén is csak az EU-s támogatások 3-3,5 százaléka kerülhet veszélybe azzal, hogy a britek távoznak a közösségből.

Miniszterelnökség: kulcsszerep várhat a projektmenedzsment cégekre

A Miniszterelnökség azt szeretné, ha a jövőben párbeszéd alakulna ki az uniós pályázatok projektmenedzsment cégeivel, akik így kulcsszerepben lennének, tapasztalataik átadásával is hozzájárulnának a fejlesztéspolitika sikereihez – mondta el Csepreghy Nándor, a Miniszterelnökség parlamenti államtitkára a kormány által kezdeményezett pénteki szakmai egyeztetésen, amelyen 11 projektmenedzsment cég képviseltette magát.

Takács Szabolcs: Dánia sok szempontból egyetért Magyarországgal

Dánia sok szempontból egyetért Magyarországgal abban, hogy miként kellene a migrációs válságot kezelni – mondta Takács Szabolcs, a Miniszterelnökség európai uniós ügyekért felelős államtitkára koppenhágai látogatásáról beszámolva hétfőn az MTI-nek telefonon nyilatkozva.
9 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.