2019. április 22., hétfő, Csilla, Noémi napja

Címke: fejlesztések

148 cikk 1/15 oldal

Folytatódnak a fejlesztések az Ipoly Erdő területén

Folytatódnak a fejlesztések az Ipoly Erdő Zrt. területén, ezzel tovább növelve a térség turisztikai vonzerejét – jelentette ki Zanati László, a fejlesztéseket végző erdőgazdaság igazgatója az M1 aktuális csatornán kedden.

A gazdaság stabilan és tartósan növekszik

Regős Gábor, a Századvég Alapítvány vezető kutatója az ECHO TV Jó reggelt! című műsorában elemezte a magyar gazdaságot, amelyről megállapítható: stabilan és tartósan növekszik. A vezető kutató a műsorban elmondta a tavalyi év gazdasági növekedése 4,6-4,7 százalékra tehető, amelyhez hozzájárult, az építőipar, a szolgáltató ágazat, a fogyasztás, a beruházás, valamint a családokat és az építkezéseket támogató fejlesztések.

Új időszámítás indul a szuperkórházakkal

Az új gyógyintézményekben minden a betegek biztonságos és gyors ellátását fogja szolgálni – nyilatkozta az Egészséges Budapest program miniszteri biztosa.

Nővérszállókkal tartanák itthon a szakdolgozókat

A következő években 8,5 milliárd forintból országszerte megújítják a nővérszállókat, illetve négy vidéki városban újakat is építenek – jelentette be Kásler Miklós, az emberi erőforrások minisztere.

Fejlesztések a hulladékgazdálkodás hatékonysága érdekében

A Nemzeti Hulladékgazdálkodási Koordináló és Vagyonkezelő Zrt. (https://nhkv.hu) támogatásával több fejlesztés valósult meg az elmúlt időszakban, illetve várható a közeljövőben, melyeknek eredményeképp tovább csökken a lerakásra kerülő hulladék mennyisége.

Új fejezet nyílik Budapest életében

Budapest jövőjét évtizedekre meghatározó szerződést köt szombaton a kormány és a főváros. Elindítanak egy olyan fejlesztési programot, amely új alapokra helyezi Budapest fejlesztését.
148 cikk 1/15 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.