2024. április 19., péntek, Emma napja

Címke: fehérítés

10 cikk 1/1 oldal

Nagy István tovább fehérítené a mezőgazdaságot

Emellett a munkaerőhiány csökkentésére, az öntözött területek nagyságának a növelésére, a feldolgozási kapacitások bővítésére lenne szükség – mondta az agrárminiszter-jelölt

Nőnek a bérek a vendéglátásban

Kezdődnek a jelentős béremelések a turizmusban: januártól 18-ról 5 százalékra mérséklődött az éttermi vendéglátás áfája.

Százmilliárdokat hozott az ekáer

Akár el is tüntetheti az áfacsalások legnépszerűbb, egyben legnagyobb kárt okozó módszerét, az utaztatásos áfacsalásokat az elektronikus közúti áruforgalom-ellenőrző rendszer.

Fogy a levegő a feketézők körül

Domokos László, az Állami Számvevőszék elnöke szerint az extra bevételt oda kell adni a törvénytisztelő cégeknek és polgároknak.

Jól járnak a lakásbérbeadók

Jelentősen fehérítené az albérletpiacot a kormány most benyújtott adócsomagjának egyik intézkedése, és az elszállt albérletárak stagnálását is magával hozhatja.

Több termék és szolgáltatás áfája is csökkenhet jövőre

Az Országgyűlés kedden elfogadta a kormány jövő évre javasolt adócsomagját, amely a baromfihús, a tojás, a friss tej forgalmi adóját 5 százalékra, míg az internetszolgáltatás és az éttermi étkezés áfáját 18 százalékra mérsékli 2017-től.
10 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.