2019. június 17., hétfő, Laura, Alida napja

Címke: fegyveres támadás

12 cikk 1/2 oldal

Fegyveres támadás érte a szomáliai belügyminisztérium épületét

Legalább kilenc ember halt meg abban a fegyveres támadásban, amely a szomáliai belügyminisztérium épületét érte szombaton a főváros Mogadishuban, a biztonsági erők két órányi tűzpárbajban mind a három terroristát megölték - közölte a helyi rendőrség.

Tucatnyi békefenntartóval végeztek Kongóban ismeretlen fegyveresek

Legalább 14 ENSZ-békefenntartó életét vesztette és több mint 40 megsebesült ismeretlen fegyveresek támadásában a Kongói Demokratikus Köztársaság keleti fekvésű Észak-Kivu tartományában – közölte pénteken Farhán Hak, az ENSZ-főtitkár helyettes szóvivője.

Terrorkommandó tagjai ellen emeltek vádat Belgiumban

Vádat emeltek két ember ellen a belga hatóságok az Amszterdam és Párizs között közlekedő Thalys szuperexpresszen 2015-ben elkövetett fegyveres támadással kapcsolatban – közölte kedden a szövetségi ügyészség.

Fegyveres támadás egy párizsi reptéren

Gyilkolni próbált, és Allahért szeretett volna meghalni az a tunéziai származású francia férfi, akivel rendőrök végeztek a párizsi Orly reptéren szombaton.

Katonai létesítményeket ért támadás Burundiban

Fegyveresek megtámadtak pénteken egy katonai tábort és egy kadétiskolát a burundi fővárosban, a hadsereg saját állítása szerint több órányi tűzharc árán visszaverte ezeket, és megölt, illetve letartóztatott „sok” támadót.
12 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.