2021. november 30., kedd, András, Andor napja

Címke: Farmer Expo

7 cikk 1/1 oldal

Befejeződött a debreceni Farmer Expo

Négy nap alatt 35-36 ezer látogatója volt Kelet-Magyarország legnagyobb mezőgazdasági és élelmiszeripari szakkiállításának és vásárának, amely hétfő este ért véget a Debreceni Egyetem (DE) Böszörményi úti campusán – közölte Vaszkó László vásárigazgató az MTI-vel.

Nagy István: az aszály a fő veszélyforrás

A felszín feletti vizekből jelenleg 80 ezer hektárt öntöznek az országban, miközben a meglévő csatornák 200 ezer hektár öntözését tennék lehetővé – jegyezte meg az agrárminiszter.

Háromszáz kiállító az idei debreceni Farmer Expón

Háromszáz kiállító mutatkozik be 17 ezer négyzetméteren az idei debreceni Farmer Expón, amit augusztus 17-20. között rendeznek meg a helyi egyetem agrár- és gazdaságtudományi campusán – jelentették be a szervezők csütörtökön sajtótájékoztatón.

Háromszáz kiállítót várnak a 25. debreceni Farmer Expóra

Csaknem háromszáz kiállító mutatkozik be Magyarország legrégebbi és legnagyobb regionális agrárkiállításán, az augusztus 18-án megnyíló 25. debreceni Farmer Expón – mondta Vaszkó László vásárigazgató szerdán sajtótájékoztatón a városban.
7 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.