2023. október 2., hétfő, Petra napja

Címke: fapados légitársaságok

9 cikk 1/1 oldal

Menetrend szerinti újrahangolás

Máris szigorította kézipoggyászszabályait a Wizz Air Budapesten, miközben versenytársa, a Ryanair néhány nappal később, szeptember 1-jétől lépteti életbe hasonló reguláit.

Szárnyaszegett fapados légitársaságok

Az idei nyár sok európai családnak a pihenés helyett a reptéri várakozásról, alternatív útvonalak kereséséről szólt, és úgy tűnik, ez vár sokakra az előttünk álló héten is.

Kalandozások a pisai ferde torony körül

Minden világjáró bakancslistáján szerepel a Torre Pendente, azaz a ferde torony, amely egész évben látogatók ezreit vonzza Pisába.

Menekülnek a fapadosok Londonból

Brüsszeli bürokraták azzal riogat­ják a londoni székhelyű fapados légitársaságokat, hogy a brexit vele­járójaként visszavonják műkö­dési engedélyüket.

Helyreáll a volt Malév járathálózata

A kormány úgy döntött, hogy egyedi támogatást biztosít azon légitársaságoknak, amelyek Szófiába és öt nyugat-balkáni fővárosba rendszeres összeköttetést biztosítanak.

Merre vezet tovább a fapadosok útja?

Amikor megjelentek az olcsó utakat kínáló járatok, könnyű volt éles választóvonalat húzni közéjük és a teljes szolgáltatást nyújtók közé.

Ferihegyen élénkül a fapadosverseny

A Budapest Airport adatai szerint az év első hónapjában 702 ezren fordultak meg, míg egy évvel korábban 626 ezer utas vette igénybe a repülőteret.
9 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.