2019. április 19., péntek, Emma napja

Címke: facebook

354 cikk 1/36 oldal

Okosruha lógás ellen

A délnyugat-kínai Kujcsou tartományban található Zsenhuaj város 11. számú iskolájának diákjai intelligens egyenruhában járnak.

Merkel bezárja Facebook-fiókját

Angela Merkel német kancellár politikából való visszavonulása újabb jeleként elbúcsúzik a Facebook-fiókjától. . „Ismeretes Önök előtt, hogy már nem vagyok a német Kereszténydemokrata Unió (CDU) elnöke, s ezért bezárom Facebook-fiókomat” – közölte Merkel pénteki videóüzenetében.

Már március idusára készül az ellenzék

Az MSZP szervezte félpályás útlezárásokat a karlendítési botrányba keveredett Jobbik oldalán hirdetik. Nagyobb tüntetés csak március 15-én várható.

Deutsch Tamás: tessék választani!

Érdekes párhuzamra hívja fel a figyelmet legfrissebb Facebook-bejegyzésében a Fidesz Európai Parlamenti képviselője.

Minden ötödik felhasználó adatait lopták már el

Az elmúlt időszak tömeges adatlopási ügyei rávilágítottak arra, hogy a személyes adat az egyik leginkább sérülékeny és számos visszaélésre okot adó tényező az interneten.

A Facebook cenzúrázta a Hír TV-t

Egyszerre érthetetlen és felháborító a közösségi oldal cenzorainak elfogadhatatlan lépése, hiszen a Hír TV nem népszerűsített náci eszméket.
354 cikk 1/36 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.