2022. július 3., vasárnap, Kornél, Soma napja

Címke: ezredes

8 cikk 1/1 oldal

Robbantásos merényletben meghalt az ukrán titkosszolgálat ezredese

Szolgálatteljesítés közben életét vesztette az Ukrán Biztonsági Szolgálat (SZBU) egy ezredese, Jurij Voznij, három másik személy pedig megsérült, amikor felrobbant velük az autójuk a kelet-ukrajnai harcok övezetében – közölte szerdán az SZBU sajtószolgálata.

Magyar orvos ezredest választott elnökévé a NATO egyik konferenciája

A magyar Fazekas László orvos ezredest, a budapesti NATO Katona-egészségügyi Kiválósági Központ (NATO KEKK) igazgatóját választotta elnökké a NATO Kiválósági Központok igazgatóinak a litvániai Vilniusban ülésező konferenciája – tudatta pénteki közleményében a KEKK.

Amerikai ezredes: csökken a terrorszervezet harcosainak száma

Hírszerzési jelentések és drónok készítette felvételek tanúsága szerint csökken az Iszlám Állam nevű terrorszervezet harcosainak száma – legalábbis ezt állította Steve Warren ezredes, az Iszlám Állam (IÁ) ellen harcoló koalíció szóvivője hétfőn az iraki fővárosban, Bagdadban.

Tagadta bűnösségét a Rebisz műveletirányítója

A büntetőper ötödrendű vádlottja amellett, hogy tagadta bűnösségét kiemelte: mindig a rendőri esküjének és a törvényeknek megfelelően végezte munkáját.
8 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.