2022. május 27., péntek, Hella napja

Címke: évvége

14 cikk 1/2 oldal

Visszatérnek év végére a nyaralótulajdonosok

Egyre több balatoni nyaralóingatlan udvarán áll már a karácsonyfa, jelezve, hogy a Balaton-párti családok az év végi ünnepnapokat is az üdülőhelyükön kívánják eltölteni.

Csak kevés csapadék várható az év utolsó napjaiban

A következő napokban némileg melegszik a levegő, de többfelé erős, néhol viharos lesz a szél. Sok csapadék nem várható, de a több-kevesebb napsütés mellett továbbra is lehet ónos szitálás, hószállingózás – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat vasárnap az MTI-hez eljuttatott országos, középtávú előrejelzéséből.

Készülünk a szilveszterre

A közhiedelemmel ellentétben ilyenkor különösen veszélyes nagy mennyiségű alkoholos italt fogyasztani, mivel az nem ellensúlyozza az alacsony hőmérséklet okozta veszélyeket.

A Hamász betiltotta a szilvesztert

A gázai övezetet irányító Iszlám Ellenállási Mozgalom (Hamász) betiltotta a szilvesztert és az újév megünneplését az ellenőrzése alatt álló területen – közölte szerdán a gázai rendőrség.
14 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.