2019. június 17., hétfő, Laura, Alida napja

Címke: Európai Unió

1475 cikk 1/148 oldal

Dancila hiányolja Párizs megrovását

Kettős mérce alkalmazásával vádolta meg a nyugat-európai vezetőket Viorica Dancila román miniszterelnök, kifogásolva a korrupciót és a kormányellenes tüntetők elleni hatósági fellépést ért bírálatokat.

Bukarest kiállt Magyarország mellett

Az Európai Unió soros elnökségét betöltő Románia külügyminisztere ellenezte azt a brüsszeli javaslatot, amely a jogállamiság állapotához kötné az EU-támogatásokat.

Európa elrablása

Az EP egy nagyra nőtt fügefalevél az Európai Unió döntéshozói számára, hogy bizonyítsák saját demokratikus elkötelezettségüket, lám, vannak szavazások, az pedig mindig eladható demokráciának.

Januárban is 1,7 százalékos volt a német infláció

Januárban éves szinten 1,7 százalékkal emelkedtek a fogyasztói árak Németországban, az áremelkedés üteme nem változott decemberhez képest – közölte előzetes adatok alapján szerdán a német statisztikai hivatal.

Büntetés ideológiai alapon

A brüsszeli bürokraták ismét a nekik világnézeti alapon nem tetsző tagállami kormányokat szeretnék megbüntetni: most a pénzügyi források elvonása a cél.
1475 cikk 1/148 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.