2024. május 25., szombat, Orbán napja

Címke: európai tanács

96 cikk 1/10 oldal

Hét évig nincs veszélyben a rezsicsökkentés

Az európai uniós tagállamok 2025-ig biztosan fenntarthatják a villamos energia árszabályozását – erről született megállapodás december végén az Európai Tanács és a Parlament között.

Meghosszabbították az Oroszország elleni szankciókat

Az Európai Unió újabb fél évvel meghosszabbította az Oroszországgal szemben bevezetett gazdasági szankciókat, mivel nem történt előrelépés a minszki megállapodások végrehajtásában – közölte Preben Aamann, az Európai Tanács elnökének szóvivője Twitter-üzenetében csütörtökön.

A NAT újrakezdésének diszkrét bája

Kezünkben a Nemzeti alaptanterv (NAT) háromszáz oldala. Kollégáim, barátaim véleményét kérdezve, az utolsó percekben is a javítás, újrakezdés lehetőségein jár az eszünk.

Ujhelyi István és a hazaárulás egészen perverz módja

Ujhelyi István MSZP-s európai parlamenti képviselő a nemzeti kokárdát magára tűzve követelte azt, hogy az uniós képviselők szavazzák meg a Magyarországot elítélő Sargentini-jelentést.

Egy igazi harcos a magyar kormányfő

Lengyelország és Magyarország „rosszfiúkként” vannak elkönyvelve Brüsszelben, de ez nem mentség arra, hogy aljas módon támadják őket – nyilatkozta a Magyar Időknek Ryszard Legutko.

Piramisjáték ügyében hallgatják meg Tuskot

Ez már a második ügy, amelyben az Európai Tanács jelenlegi elnökét politikai riválisa, a Jog és Igazságosság nemzeti-konzervatív párt vonja kérdőre.
96 cikk 1/10 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.