2024. május 29., szerda, Magdolna napja

Címke: Európai Egyesült Államok

31 cikk 1/4 oldal

Kezdettől a föderáció volt a cél

Az Európai Unió egész történetét a kezdetektől fogva meghatározza a végcél, mégpedig Európa egységesülése az Amerikai Egyesült Államok mintájára.

Magyar európaiak

Magyarországon a Gyurcsány Ferenc vezette Demokratikus Koalíció bevallottan, a többi ellenzéki párt beletörődötten az Európai Egyesült Államok birodalmi gondolatának az elkötelezettje.

A Kalergi-terv és a globális elit

De vajon miért teszik ezt? Miért akarják a globális és brüsszeli elitkörök mindenáron kiforgatni a sarkaiból Európát? Milyen terv, célkitűzés, filozófia húzódik meg emögött?

A biztonság az első

Az európai vezetőknek mind nagyobb százaléka teszi le a garast a biztonság mellett, az illegális migráció ellen és ismeri el, hogy a magyar miniszterelnöknek van igaza.

Gyurcsány, a pusztító

A böszme gyakorlatilag beismerte, hogy semmi más nem érdekli, csak Magyarország politikai stabilitásának megingatása, a kormányzóképesség megtörése, elhúzódó válsághelyzet kialakítása.
31 cikk 1/4 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.