2019. május 26., vasárnap, Fülöp, Evelin napja

Címke: európa

2033 cikk 1/204 oldal

Amerika felmondja a rakétaszerződést

Mike Pompeo amerikai külügyminiszter pénteken bejelentette, hogy az Egyesült Államok megkezdi az INF-egyezményből való kivonulás folyamatát.

Nem lehet megfeledkezni a határaink védelméről

Európa vezetőinek komolyan kell venniük a kontinens és az európai emberek biztonságát fenyegető veszélyeket, amelyek közül legsúlyosabb a migráció – jelentette ki szerdán Benkő Tibor.

Európa elrablása

Az EP egy nagyra nőtt fügefalevél az Európai Unió döntéshozói számára, hogy bizonyítsák saját demokratikus elkötelezettségüket, lám, vannak szavazások, az pedig mindig eladható demokráciának.

Az emberi természet meggyalázása

Már régen rájött az emberiség, hogy a természetet nem lehet furkósbottal elűzni, ha netán meg is próbálják, mindig visszajön.

Líbiában találkozik Egyiptom és Európa közös érdeke

A francia elnök fontos szövetségest lát az egyiptomi elnökben, esz-Szíszi ugyanis a terrorellenes harc messze legelkötelezettebb híve a térségben, és Líbia stabilizálásában is kulcsszerepe lehet.
2033 cikk 1/204 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.