2024. május 23., csütörtök, Dezső napja

Címke: Európa-bajnoki selejtező

16 cikk 1/2 oldal

Majdnem szenzáció

Nagy csatában 56-53-ra kikapott a magyar női kosárlabda-válogatott Oroszországtól Jekatyerinburgban, de így is gyakorlatilag kijutott a jövő évi Európa-bajnokságra.

Fontos, de nem sorsdöntő

Hosszú és fárasztó utat köve­tően érkezett meg Jekatyerinburgba a magyar női kosárlabda-válogatott, amely az Európa-bajnoki selejtezők utolsó fordulójában a csoportelsőségért játszik.

Remek játékkal sikerült nagyon megverni az albánokat

Matematikailag még nem juthatott ki a női kosárlabda-válogatott a jövő nyári Európa-bajnokságra, de egy nagyon nagy különbségű tiranai győzelemmel jelentős lépést tehetett felé.

Macedónia kizárása mellett érvel az MRSZ

A rendkívül sportszerűtlen eset miatt hivatalos levélben fordulnak az Európai Röplabda-konföderációhoz, amelyben mind a macedónok, mind a játékvezetők precedens értékű büntetését kérik.

Szélmalomharc

Meggyőződésem, hogy ha Nikolics Nemanja lövése pontos, a góljával legyőzzük a románokat, és akkor teljesen másként alakul a zentai születésű támadó pályafutása a válogatottban.

Egy másodpercen múlt a győzelem

Kései hetessel egyenlítettek 25-25-re a dánok a mieink ellen a férfi kézilabda Európa-bajnoki selejtezőben.
16 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.