2024. május 23., csütörtök, Dezső napja

Címke: euroliga

43 cikk 1/5 oldal

Világklasszisok Sopronban

A célok ugyanazok, mint tavaly. Kulcsmondata ez ebben az idényben a Sopron Basket csapatának, amely április végén nagy meglepetésre második lett az Euroligában.

Három jó negyed nem mindig elég

A női kosárlabda Euroliga legutóbbi ezüstérmese éppen a török sztárcsapat, a Fenerbahce testén keresztül is jutott el az áprilisi négyes döntőbe, ami óriási meglepetésnek számított.

Nem kergetnek álmokat

Szerdán megkezdődnek a csoportmeccsek a női kosárlabda legrangosabb európai sorozatában, az Euro­ligában, amelyben a magyar bajnok Sopron Basket legutóbb ­óriási bravúrt elérve a második lett.

Két győzelem, két vereség

A párharc előtt a szekszárdiak elárulták, a papírforma nem az ő továbbjutásukat ígéri, így aligha fogják fel tragikusan ezt a kudarcot.

Háromlábú szék

Három éve az Atomerőmű Szekszárd női kosárlabdázói még csak nem is álmodtak az Euroligáról, ma másodszor próbálhatnak belépni a kontinens elitjébe.

Euroliga: nehéz a Sopron sorsolása

A soron következő idényben sem lesz könnyű dolga a magyar bajnoknak a női kosárlabda legrangosabb kupájában.

Sopron: most a bajnokság a tét

Papíron most a Sopron Basket Európa második legjobb csapata az Euroliga ezüstérmével, csakhogy ezek szerint a Szekszárd még jobb nála, hiszen az alapszakaszban ő végzett az első helyen.

Távozhat Sopronból a sikeredző

Roberto Íniguez visszavonhatatlanul beírta a nevét a soproni, sőt a magyar kosárlabdasport aranykönyvébe, olyan magasságokba vezetve együttesét, ahol előtte nem jártak.

Euroliga négyes döntő – A Dinamo Kurszké a bronzérem

A tavaly bajnok orosz Dinamo Kurszk szerezte meg a harmadik helyet a női kosárlabda Euroliga soproni négyes döntőjében, mivel a vasárnapi bronzmérkőzésen legyőzte a török Yakin Dogu Üniversitesit.
43 cikk 1/5 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.