2022. január 19., szerda, Sára, Marió napja

Címke: Etyek

17 cikk 1/2 oldal

Libadalom az etyeki Gasztrosétányon

Különféle libaételekkel, újbor kóstolással és kísérőprogramokkal várja az érdeklődőket a Márton-nap alkalmából megrendezett Libadalom vasárnap az etyeki Gasztrosétányon – hangzott el az M1 aktuális csatorna pénteki műsorában.

Megújult a gasztrosétány Etyeken

A borturizmus főszezonjában legalább három különleges eseménnyel, elsőként a jövő hét végén megrendezendő Élményszürettel készül a költségvetési forrásból megújult etyeki gasztrosétány.

A plafonon is sétálhatunk

Etyeken a Da Vinci Learning ismeretterjesztő tévécsatorna közreműködésével hoztak létre egy közös tárlatot Korda Filmpark újratöltve – Mozi és tudomány címmel.

Újjászületik Etyek és környéke

A Pannónia szíve programban fokozatosan megvalósuló, részben infrastrukturális beruházásokkal a tervek szerint a teljes Vértes kistérséget bevonják a fővárosközeli turizmus vérkeringésébe.

Még hetekig vizsgálhatják mi okozta a tűzet a Korda Filmstúdióban

Megkezdte a tűzvizsgálati eljárást a katasztrófavédelem szerda délelőtt az etyeki Korda Filmstúdióban, ahol kedden kigyulladt az egyik csarnok; az eljárás hivatalosan 35 napig tart, de az eset összetettsége és más szakértők bevonása miatt akár még hosszabb lehet – mondta a Fejér Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI érdeklődésére.
17 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.