2018. május 23. szerda 10:23
Illegális pizzériát zárt be a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) Gödöllőn, az üzlet adószám és engedély nélkül, műszaki higiéniai és személyi feltételek betartása nélkül üzemelt.
2018. május 8. kedd 22:31
Letartóztattak egy görög étteremtulajdonost, mert tisztázatlan eredetű ókori és középkori cserépedényekkel díszítette vendéglőjét. A törvény szerint minden régészeti lelet az államot illeti Görögországban.
2018. április 24. kedd 18:32
Ismét megrendezik a Baranyai Gourmet Pikniket a pécsi Zsolnay Kulturális Negyedben, ahol május 1-jén harminckét étterem, cukrászda, borászat és kistermelő várja az ínyenceket.
2018. március 27. kedd 11:05
2018. március 26. hétfő 21:41
Az Onyx lett Magyarország első két Michelin-csillaggal minősített étterme. A Costes, a Costes Downtown és a Borkonyha megőrizte egy-egy Michelin-csillagát.
2018. március 17. szombat 17:49
Milyen az élelmezés? Ha nincs idő főzni, akkor mindenki kap egypár marék lisztet meg hagymát, és megeszi, ahogy tudja.
2017. november 22. szerda 11:29
Ugyan sokan látnak fantáziát a budapesti étteremnyitásban, ezzel párhuzamosan azonban sokan kénytelenek bezárni, a működő cégek száma az elmúlt három évben folyamatosan csökkent, a megmaradók ugyanakkor jól teljesítenek, nettó árbevételük emelkedett az Opten céginformációs szolgáltató adatai szerint.
2017. november 12. vasárnap 12:30
Le akar mondani étterme három Michelin-csillagáról Sébastien Bras, a dél-franciaországi Le Suquet séfje, mivel túlságosan nagy nyomást jelent számára.
2017. szeptember 29. péntek 15:00
A 2014-ben alapított Gundel Károly-díjban olyan személyek részesülhetnek, akik a magyar vendéglátás területén a mester életútjának és gasztronómiai munkásságának példaértékű követői.
2017. június 25. vasárnap 16:59
Hogyan lesz egy brüsszeli diplomatából az ország gasztrokirálynője? Mautner Zsófi 2005-ben indította el Chili & Vanília című blogját, azóta könyveket ír.