2022. december 3., szombat, Ferenc, Olívia napja

Címke: étterem

48 cikk 1/5 oldal

Új szállodát adtak át Fadd-Domboriban

Négycsillagos szolgáltatást nyújtó szállodát és éttermet adtak át pénteken a Tolna megyei Fadd-Domboriban, a szekszárdi székhelyű Tolnagro Kft. 1,3 milliárd forintot fordított a faddi Duna-holtág partján fekvő létesítményre.

Rendőrség: nincs jele, hogy újabb Novicsok-mérgezés történt volna

A rendőrség hétfő hajnali tájékoztatása szerint semmiféle jel nem utal arra, hogy a délnyugat-angliai Salisbury városának egyik éttermében előző este megbetegedett két ember Novicsok típusú idegméreg-hatóanyagtól lett volna rosszul.

Nem tettek le a cégek az alacsonyabb áfáról

A vendéglátóipar teljesítménye az elmúlt két évben érzékelhetően javult, a folyó áras bruttó forgalom már évente meghaladja az ezermilliárd forintot.

Készül az őszi kampány

A turisztikai kampányok azt mutatják be, hogy hazánk egy négy évszakos úti cél, ahol az esztendő minden időszakában érdemes hosszabb-rövidebb, élménydús utazásra indulni.

Standolás

Rezeda Kázmér amolyan konzervatív ember volt – aki ötszáz évet él, nemigen tud más lenni –, és szerette a hagyományos dolgokat.

Átadták a Magyar Turizmus Minőség Díjakat

Tizenhét szálloda és hat étterem kapott Magyar Turizmus Minőségi Díjat a 2017. évi pályázaton, velük együtt negyvenhét szálloda és tizennyolc étterem jogosult a Magyar Turisztikai Ügynökség védjegyének használatára.

Pecsenyés kétkezes

Balatonbogláron vagyunk, lomhán csepereg a nyári eső, a kikötőben ringanak a vitorlás hajók. Nem rossz látvány ez Bezerics Dániel Paletta bisztrójának teraszáról, ahol egymást váltják a vendégek.

Egyre inkább megéri vendéglátózni

A bevételek egyharmada nyáron realizálódik a vendéglátóhelyeken, de az értékesítés jellemzően már januártól nő a nyár végéig.
48 cikk 1/5 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.