2020. november 25., szerda, Katalin napja

Címke: etikai bizottság

13 cikk 1/2 oldal

Két alelnök is távozott a Jobbikból

Kilépett a Jobbikból Volner János és Apáti István – ezt maga Volner jelentette be közvetlenül azelőtt, hogy a párt etikai bizottsága feltehetően amúgy is kizárta volna.

Eldőlhet Volner János sorsa

Kedd késő délután ül össze a Jobbik etikai bizottsága, hogy megvizsgálják, a Jobbik-frakcióból már kizárt Volner János maradhat-e a párt tagja.

Távozik az LMP éléről Szél Bernadett

Sajtóhírek szerint a politikus az ellenzéki párt frakcióvezetői posztjáról is lemond – közölte a köztelevízió híradója.

Lehet más a következménynélküliség

Három évre minden párttisztségétől eltiltotta az LMP etikai bizottsága Szél Bernadettet. Társelnöki posztjáról a döntés ellenére sem kell lemondania. Szél Bernadett Ungár Péter újságjával azt közölte: fontos és felelős döntéseket kell meghoznia a jövőben, ezért visszavonul gondolkodni, és megpróbálja értelmezni az etikai bizottság döntését. Hogy hogyan történhetett az eltiltás és lehet-e más a következménynélküliség? Erre a kérdésre kereste a választ a Keménymag csapata, azaz Megadja Gábor, a 888.hu publicistája, Vésey Kovács László, a PestiSrácok újságírója, Apáti Bence, a Magyar Idők főmunkatársa és Jeszenszky Zsolt politikai hobbista.

Teljes a zűrzavar az LMP-ben

Három évre minden párttisztségétől eltiltotta az LMP etikai bizottsága Szél Bernadettet, akinek a döntés ellenére mégsem kell lemondania társelnöki posztjáról.

Lehet Még Poliklinika

Kezdetben teremtette Schiffer a Pártot. A Párt puszta volt és üres, és sötétség borította a fejeket, és Schiffer lelke lebegett a hívek felett.

Titkolóznak Toroczkairól

Toroczkai szerint a következő hetekben tömegek, akár komplett alapszervezetek fogják otthagyni a Jobbikot, és reméli, hogy csatlakoznak hozzájuk.

Felmentette Barrosót az EB etikai bizottsága

José Manuel Barroso, az Európai Bizottság (EB) előző elnöke nem követett el etikai vétséget és nem sértette meg az uniós törvényeket azáltal, hogy hivatali ideje lejárta után a Goldman Sachs amerikai befektetési bank alkalmazásába állt – állapította meg hétfőn az Európai Bizottság etikai testülete.
13 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.