2023. november 30., csütörtök, András, Andor napja

Címke: etika

10 cikk 1/1 oldal

Etikus árképzés az építőiparban

Kiemelkedő jelentőségűnek nevezte a nemzetgazdasági tárcával kötött megállapodást az Építési Vállalkozók Országos Szakszövetségének elnöke.

Agyak internete

Jelenleg még évtizedekre vagyunk az Eredet-szerű gondolatbeültetésektől, azonban ez a szkeptikusok szerint nem is baj.

Pipogya nőcsábász

Az iskolai erkölcstan bevezetésekor vegyes volt a fogadtatás. Sokan nem értették, miért van rá szükség, neve és céljai is okot adtak a találgatásra.

Ha kutya vagy

A technológiai változás átformálta kommunikációnkat az elmúlt harminc évben. De vajon atomenergiaként vagy atombombaként használjuk a netet?

Sok nem vallásos szülő a hittant választja az etika helyett

Az etikaoktatás helyett hit- és erkölcstanra beíratott gyerekek harminc százaléka nincs megkeresztelve, további ötven százalékuk az egyházhoz aktívan nem kötődő családban nevelkedik – derült ki az Esztergom-Budapesti Főegyházmegye felméréséből.

Junckernek sem tetszik Barroso új munkahelye

Nincs baj azzal, hogy José Manuel Barroso, az Európai Bizottság előző elnöke egy magánbanknál vállalt állást, csak azt ne a Goldman Sachs-nál tette volna – mondta egy csütörtöki interjúban Jean-Claude Juncker jelenlegi bizottsági vezető, aki saját bevallása szerint még júliusban értesítette elődjét etikai aggályairól.

Becsengetés

Nagyon fontos, hogy hosszú idő után a szülőknek is könnyebbé akarja tenni az iskoláztatás terheit a kormány.
10 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.