2020. október 25., vasárnap, Blanka, Bianka napja

Címke: étel

16 cikk 1/2 oldal

Tizenötödik alkalommal rendeznek dödöllefesztivált Nagykanizsán

Borról, ételekről és kultúráról egyaránt szól az idén 15. alkalommal tartandó nagykanizsai bor- és dödöllefesztivál, amelyen a hagyományos zalai étel készítésében ezúttal is helyi és környékbeli társaságok versengenek – közölte a rendezvény pénteki sajtótájékoztatóján a város polgármestere.

A Posta felügyeli az étel-és italautomatákat

A kormány a Magyar Posta Zrt.-t jelölte ki az étel- és italautomaták felügyeletére, a posta a szolgáltatást július elsején indítja, az étel- és italautomaták üzemeltetőinek július 31-ig szerződést kell kötniük.

Érthető konyha

Hogyan lesz egy brüsszeli diplomatából az ország gasztrokirálynője? Mautner Zsófi 2005-ben indította el Chili & Vanília című blogját, azóta könyveket ír.

A hal szeme árulkodik a frissességéről

Az ünnepek előtti napokban szinte minden boltban, ahol az élő vagy a darabolt hal szerepel a kínálatban, kígyózó sorokban állnak a vásárlók. Nem csoda, hiszen az éves halfogyasztásunk jelentős része, csaknem 40 százaléka erre az időszakra koncentrálódik.

Hallgattak a mérgezésről

A tejtermelő cég termékeiből Romániában több mint húsztonnányit vetettek le a polcokról a hatóságok.
16 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.