2024. július 13., szombat, Jenő napja

Címke: ET

43 cikk 1/5 oldal

Egyelőre nem sikerült elfogadni közös nyilatkozatot az eddig tárgyalt témákról

Egyelőre nem tudtak elfogadni közös nyilatkozatot az európai uniós vezetők a csütörtökön kezdődött csúcsértekezlet eddig tárgyalt témáiról, miután az egyik tagállam – diplomáciai források szerint Olaszország – blokkolta azok jóváhagyását, amíg nem kerül sor a migrációs vitára.

Iohannis ismét indul a román elnökválasztáson

Klaus Iohannis román államfő bejelentette szombaton: szilárd elhatározása, hogy indul egy újabb elnöki mandátumért a következő romániai elnökválasztáson.

Szintet lép az Európai Unió

Ha az EB az Európai Egyesült Államokban és a tömeges migrációban érdekelt, akkor a globalizmust támogató pártok a 2019-es európai parlamenti választáson megméretnek és gyengének találtatnak majd.

A romániai magyarság jogsérelmeiről tájékoztatták Európa Tanács szakértői bizottságát

A romániai magyarság jogsérelmeiről és a kisebbségi jogok európai szintű védelmét célzó Minority SafePack európai polgári kezdeményezésről tájékoztatta az RMDSZ az Európa Tanács (ET) rasszizmussal és intoleranciával foglalkozó szakértői bizottságának romániai látogatásra érkezett küldöttségét - derült ki az RMDSZ keddi hírleveléből.
43 cikk 1/5 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.