2023. december 7., csütörtök, Ambrus napja

Címke: Essősy Zsombor

6 cikk 1/1 oldal

A tervezettnél kisebb elvonás jöhet

Az Európai Bizottság legfrissebb előterjesztése szerint a lehető legnagyobb, 24 százalékos elvonással kellene az országnak számolnia – mondta a MAPI Magyar Fejlesztési Iroda vezérigazgatója.

Nem eshetünk el jelentős összegtől

Vélhetően politikai nyomásgyakorlás húzódik azoknak az információknak a hátterében, hogy a Kelet-Közép-Európának járó uniós támogatások terhére több támogatás járna a déli tagállamoknak 2020 után.

Egyre hangsúlyosabb lesz a dolgozói kompetencia

A sikeres vállalkozás harmadik és egyben egyik legfontosabb szereplője a munkavállaló, ugyanis az ő képzettsége, hozzáállása nélkülözhetetlen a versenyképes működéshez.

A beadott pályázatok harmada hibás

A támogatási kérelmek zöménél hiánypótlásra volt szükség, ám még így is a pályázatok 30 százalékát kellett elutasítaniuk az irányító hatóságoknak.

Pályázati dömping jöhet az év elején

Az előző fejlesztési ciklus sikeres zárása után végre tényleg beindulhat az idén a nagyüzem az új európai uniós pályázatok kapcsán.
6 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.