2020. július 11., szombat, Nóra, Lili napja

Címke: Erzsébet-utalványok

10 cikk 1/1 oldal

Besegít a fűtésszámla kifizetésébe az állam

Tizenkétezer forinttal csökkenti a fűtésszámlát a kormány – jelentette be Orbán Viktor. A miniszterelnök arról is tájékoztatott, hogy a kabinet az Erzsébet-utalványok kiküldéséről is döntött.

A nyugdíjasoknak szánt Erzsébet-utalványok gyártása a végéhez közeledik

A nyugdíjasoknak szánt 10 ezer forint értékű étkezési Erzsébet-utalványok gyártási folyamata a végéhez közeledik. A szükséges 2,7 millió darab utalványból az utalványforgalmazó Zrt. eddig több mint 2,5 milliót már elkészített és azokat el is juttatta a Magyar Postához, a hiányzó mennyiség gyártása a napokban befejeződik – mondta Uhrinyi Tamás, az Erzsébet Utalványforgalmazó Zrt. logisztikai igazgatója sajtótájékoztatón vasárnap Budapesten.

Dömötör Csaba: a kormány köszönetet mond a postásoknak

A kormány köszönetet mond a Magyar Posta dolgozóinak a decemberi rendkívüli munkavégzésükért, amelynek köszönhetően a nyugdíjasok az év végéig megkapták az Erzsébet-utalványokat – nyilatkozta a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára csütörtökön az MTI-nek.

Fokozottan ellenőrzik az Erzsébet-utalványok postázását

Automata berendezéseken, fokozott biztonsági ellenőrzés mellett készítik és csomagolják az Erzsébet-utalványokat – írta a Magyar Nemzeti Üdülési Alapítvány az MTI-hez szerdán eljuttatott közleményében, hozzátéve: mindez garanciát jelent arra, hogy sértetlen borítékokba, megfelelő értékű utalványok kerüljenek.
10 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.