2024. február 22., csütörtök, Gerzson napja

Címke: Erzsébet tér

8 cikk 1/1 oldal

Szavazásdömping lesz az Országgyűlésben

Napirend előtti felszólalásokkal, határozathozatalokkal, interpellációkkal és azonnali kérdésekkel folytatja a parlament heti kétnapos ülésszakát.

Két törvényt visszaküldött az államfő

Az egészségügyi törvények módosítását és az Erzsébet tér állami tulajdonba vételéről szóló törvényt is visszaküldte megfontolásra az Országgyűlésnek tegnap Áder János.

Két törvényt is visszaküldött az államfő

Az államfő visszaküldte a Háznak az egészségügyi törvények módosításáról valamint az Erzsébet tér állami tulajdonba vételéről szóló törvényeket.

Piacok napja lesz vasárnap az Erzsébet téren

Újragondolt antik, kézműves, retro és dizájn termékek, valamint bolhapiac is várja az érdeklődőket vasárnap a budapesti Erzsébet téren a Piacok napja rendezvényen, amely a Nem Adom Fel Alapítvány szervezésében a fogyatékos emberek társadalmi integrációját támogatja.

Kreatív sikergyár a buszvégállomáson

Böszörményi Nagy Gergely igazgató három éve vezeti a Design Terminált, egy saját stábbal és egy mentorhálózattal együtt, de nagyvállalati háttér is van mögöttük.

Budapesten is tüntettek a globális felmelegedés mérsékléséért

Magyarországon is tüntettek civilek, azt követelve a politikusoktól, hogy vegyék komolyan a globális felmelegedés mérsékléséhez szükséges döntéseket. A Climate March névre hallgató mozgalom a világ számos pontján egy időben tartott demonstrációt – közölte a szervezet szóvivője vasárnap az MTI-vel.
8 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.