2019. május 25., szombat, Orbán napja

Címke: érték

19 cikk 1/2 oldal

Jobb helyzetben az idősek

Egy friss statisztika szerint pedig idehaza az Euró­pai Unió átlagánál jóval kevesebben élnek a szegénységi küszöb alatt az idősek közül.

Egy elemzés szerint a Manchester City a világ legértékesebb futballklubja

A KPMG könyvvizsgáló cég legfrissebb elemzése szerint a Manchester City a világ legértékesebb labdarúgóklubja, a játékosok között a brazil Neymar értéke a legmagasabb, a bérköltségek tekintetében pedig az FC Barcelona a rekorder több mint félmilliárd eurós kiadással.

Tovább nőtt a mezőgépforgalom

Töretlen a mezőgazdasági gépek iránti kereslet a magyar piacon. Bár a legtöbbet még mindig az erőgépek beszerzésére költötték a gazdálkodók az év első kilenc hónapjában.

A nemzettudat múlhatatlan érték

A focit hiába próbálják elfajzott liberálisok és baloldaliak pusztán identitásvesztett indivi­duumok közötti versengésnek feltüntetni, ez képtelen próbálkozás.

Tartalom és forma

El kellene felejteni azokat a mítoszokat, melyek szerint a konzervatív oldalon nincsenek a másik oldal nagyágyúihoz hasonló, nagy formátumú alkotók.

Érdemes követni a vagyon értékét

Több jel is utal arra, hogy a lakásbiztosítás egy végső egzisztenciális menedék a háztartásokban, a családok nagy része benne él a legjelentősebb vagyontárgyában.
19 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.