2024. február 23., péntek, Alfréd napja

Címke: Érték és Minőség Nagydíj

7 cikk 1/1 oldal

Szakértő: a védjegy gazdasági hasznot hoz

A védjegy tulajdonképpen pozitív reklám, amely vásárlásra hív fel, és akár 30-40 százalékkal is növelheti a forgalmát az, aki védjegyet tesz a termékére – mondta Kiss Károlyné, az Érték és Minőség Nagydíj pályázati titkárság ügyvezető igazgatója az M1 aktuális csatorna péntek reggeli műsorában.

Érték és Minőség Nagydíjakat adnak át szeptember 11-én a parlamentben

Az Érték és Minőség Nagydíjakat szeptember 11-én adják át a Parlamentben, az idén 47 témakörben lehetett pályázni az új, kimagasló minőséget elismerő kitüntetésre – közölte az Érték és Minőség Nagydíj Pályázat Kiírói Tanácsa az MTI-vel.

Az Érték és Minőség Nagydíj főkategóriái lefedik a magyar gazdaságot

Az Érték és Minőség Nagydíj pályázaton minőségtanúsításra kiírt 47 pályázati főkategória lefedi a gazdaság szinte minden részét – mondta Kiss Károlyné Ildikó, az Érték és Minőség Nagydíj pályázati titkárságának ügyvezető igazgatója hétfőn az M1 aktuális csatornán.

Meghirdették az Érték és Minőség Nagydíj pályázatot

Az idén először, 47 főkategóriában meghirdették az Érték és Minőség Nagydíj nyilvános, egyfordulós pályázatot, amely az 1998-ban bevezetett Magyar Termék Nagydíj tanúsító védjegy tradícióira épül – jelentette be Kiss Károlyné Ildikó, a Diamond Szervező Iroda Bt. ügyvezető igazgatója pénteken sajtótájékoztatón, Budapesten.
7 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.