2020. augusztus 14., péntek, Marcell napja

Címke: erste bank

27 cikk 1/3 oldal

Kétgyerekesek nagy esélye

Kedvezőnek értékelték a családi otthonteremtési kedvezmény tervezett módosításait a távirati irodának nyilatkozó pénzintézetek.

Kiemelt figyelem övezi az agráriumot

A biztosítási szakma arra számít, hogy a támogatott mezőgazdasági konstrukciók díjbevétele idén is a tavalyi 10 milliárd forint körül alakul.

Elégedett velünk az EBRD

Az EBRD korábban a magyar állammal fejenként 15 százalékos Erste-tulajdonrész vásárlásában egyezett meg, egyúttal rögzítette, hogy a kormány visszafogja aktivitását a bankszektorban.

Adathalász bűnözők csapolnák meg számláinkat

Az Erste, a Raiffeisen és a Budapest Bank mellett az OTP is összehangolt adathalászatra figyelmeztette ügyfeleit. A támadás várhatóan eléri a többi pénzintézetet is.

Javította a Moody's az Erste Bank Hungary osztályzatait

Javította az Erste Bank Hungary (EBH) több osztályzatát csütörtökön a Moody's Investors Service, egyebek mellett a bank eszközminőségének és tőkemegfelelési mutatóinak folytatódó javulásával indokolva a lépést.

Főleg nagyvárosokban népszerű a csok

A konstrukció egyre népszerűbb, a kormány távolabbi elképzelései között ugyanakkor szerepel a vidéki, nem lakott ingatlanok bevonása a támogatási körbe.
27 cikk 1/3 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.