2019. május 26., vasárnap, Fülöp, Evelin napja

Címke: erőszak

512 cikk 1/52 oldal

Reménysugár Salvadorban

A 37 éves üzletember győzelme felrázta a közép-amerikai országot, hiszen megválasztásával pontot tett az 1994 óta tartó kétpárti rendszer végére és sokak reményei szerint annak visszásságaira is.

A baloldal kitart Sneiderék mellett

Míg felesége náci karlendítését bohóckodásnak nevezte, a cigányok agyonütéséről szóló hangfelvételt szövegkörnyezetéből kiragadott mondatoknak titulálta aJobbik elnöke.

Az ellenzék és az utcai politika

Nézzük meg, hogyan változott 180 fokot a balliberálisok véleménye az utcai politizálásról! Ez ügyben teljesen mást mondanak kormányon, mint ellenzékben.

Erőszakos tüntetés volt Athénban a macedóniai névvita miatt

Erőszakba torkolló tüntetés volt csütörtök éjjel Athénban, mialatt a parlament az éjszakába nyúlva vitatkozott egy megállapodásról, amely Macedónia volt jugoszláv köztársaság nevének a megváltoztatását hagyná jóvá görög részről.

Az ellenállás nevű bohózat

„A tévedhetetlenség fogalma azt jelenti, hogy csakis az igaz és jó, amit mi, balliberálisok hirdetünk.” Tévedhetetlenségükbe vetett vak hitük doktriner szemléletmódjukból fakad.
512 cikk 1/52 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.