2024. április 21., vasárnap, Konrád napja

Címke: erőforrás

10 cikk 1/1 oldal

Hét hónap alatt elhasználtuk a Föld egy évre elegendő erőforrásait

Mindössze 7 hónap alatt elhasználtuk a Föld egy évre elegendő erőforrásait, ez a fogyasztási szint nem tartható fenn, ahhoz, hogy később jöjjön el ez a nap, közös cselekvésre van szükség, például kevesebb autózással, az élelmiszerpazarlás csökkentésével, otthonaink szigetelésével jelentősen csökkenthetnénk ökológiai lábnyomunkat – olvasható a Természetvédelmi Világalap (WWF) közleményében.

Támogatja a kormányzat az Opel-gyár fejlesztését

A magyar kormány feladata és felelőssége, hogy minden feltételt biztosítson ahhoz, hogy az Opel új tulajdonosa a magyarországi tevékenység bővítésében és fejlesztésében legyen érdekelt.

Czibere: az idős nemcsak rászorulót, hanem erőforrást is jelent

Az idős nemcsak rászorulót jelent, hanem olyan „erőforrást” is, akire a társadalom támaszkodhat, ezért egy-egy idősotthon az irántuk kifejezett megbecsülést és köszönetet fejezi ki – mondta az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) szociális ügyekért és társadalmi felzárkózásért felelős államtitkára szerdán Zalaegerszegen.
10 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.