2023. december 1., péntek, Elza napja

Címke: Ericsson

12 cikk 1/2 oldal

Három év múlva startolhat az 5G-s hálózat

Bár az 5G hálózatok jelentős elterjedése 2020 előtt nem várható, a kereskedelembe kerülést megelőző termékek fejlesztése és tesztelése és a frekvenciasávok kijelölése folyamatosan zajlik.

Bemutatták az első 5G kapcsolatot Magyarországon

Az Ericsson és a Magyar Telekom bemutatta az első 5G kapcsolatot Magyarországon csütörtökön, az Ericsson Magyarország budapesti kutató fejlesztő központjában, a mobilhálózati kapcsolat másodpercenként 22 gigabites (Gbps) letöltési sebességet ért el.

Kakukktojás

Elismerten jó szervező, van ízlése, szókimondó, harcos alkat. Szűcs Miklós úgy gondolta, ha tisztességesen és eredményesen végzi munkáját, és ezt el is ismerik, akkor nem lehet baj.

Ericsson: félmilliárd 5G mobilelőfizetés lesz 2022-ben világszerte

Az Ericsson előrejelzése szerint az 5G mobilelőfizetések száma 2022-re világszerte eléri majd az 550 milliót, az 5G átvételében Észak-Amerika jár majd az élen, ahol addigra a mobilelőfizetések negyede már 5G előfizetés lesz.
12 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.