2024. március 5., kedd, Adorján, Adrián napja

Címke: eredmények

103 cikk 1/11 oldal

Alakul a ’Pool első PL-aranya

Sorozatban kilencedik Premier League-mérkőzését nyerte meg szombaton a Liverpool, és ezzel egy napra kilencpontosra növelte előnyét a tabellán.

Optimista jövőkép az agráriumban

Az ágazat jövőjét a vidékfejlesztési pályázatok eredményei befolyásolhatják a leginkább, a 2019-ben elkészülő beruházások szinte minden ágazatban növekedést vetítenek előre.

Az Újpest emberelőnyben sem bírt a Honvéddal

Az Újpest hiába játszott több mint egy félidőn át emberelőnyben a Honvéd vendégeként, a házigazdák a 89. percben szerzett góllal 2-2-es döntetlent értek el a labdarúgó OTP Bank Liga 18. fordulójában.

Eredményei igazolják a kabinetet

Kovács Zoltán szerint, a magyar kormány az elmúlt nyolc évben azokkal a kérdésekkel foglalkozott, amelyek az ország és a magyar emberek jövője szempontjából fontosak.

Jobb eredményekre számít a Mol-csoport 2023-ig

A Mol mintegy tíz százalékkal a 2,2-2,4 milliárd dolláros sávba emelte a kamatok, adózás és értékcsökkenési leírás előtti eredményére vonatkozó célkitűzését a 2019–2021-es időszakra.

A Ferencváros nyerte a 214. örökrangadót

A Ferencváros hazai pályán 2-0-ra legyőzte az MTK Budapest csapatát. Győzelmével továbbra is négy ponttal vezeti a tabellát a második Budapest Honvéd előtt.

Pincészet a hazatért arisztokrata álmából

Az 1980-as évek végén megkezdődött gazdasági és politikai rendszerváltás után teljesen újjá kellett építeni a magyar bor hírét külföldön.

Megjelentek a külhoni irodalmi és művészeti pályázatok eredményei

Döntés született az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) a külhoni magyar kultúra támogatására 10 millió forintos keretösszeggel meghirdetett Irodalmi karaván és Művészeti karaván című, meghívásos pályázatairól – közölte az Emmi pénteken az MTI-vel.

Patthelyzet alakult ki Svédországban

Szirányi Dániel, a Svéd Konzervatív Mérsékelt Párt tagja az ECHO TV Napi aktuális című műsorában elemezte a vasárnapi választás eredményeit.
103 cikk 1/11 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.