2024. május 22., szerda, Júlia, Rita napja

Címke: erdősi lászlóné

6 cikk 1/1 oldal

Kubatov Gábor: Ne legyünk ebben naivak

„Nem akarok mindenféle összeesküvés-elméletbe belemenni. Még tart a vizsgálat az ügyben. Bízom abban, hogy ki fog derülni az igazság.”

A baloldal érdeke a botrányokozás

Senkit nem kértem arra, hogy a választási irodánál jelenjen meg és sem a népszavazási kezdeményezést benyújtó hölgyet, sem a férjét nem ismerem.

Patyi András: az NVB nem rendőrség, nem bíróság

A Nemzeti Választási Bizottság (NVB) nem rendőrség, nem bíróság – jelentette ki a testület elnöke csütörtök reggel a Kossuth Rádió 180 perc című műsorában. Patyi András kiemelte: a szándékosság, gondatlanság különböző szintjét és mértékét csak rendkívüli óvatossággal vizsgálhatják, ezzel együtt úgy véli a Nemzeti Választási Irodánál (NVI) múlt kedden történt „rendkívül szokatlan helyzetre” nagy megértéssel, de egy szigorú jogi választ próbált adni a testület.

Erdősi Lászlóné: Egy párt sem befolyásolt

Határozott álláspontja, hogy nem ért egyet az üzletek vasárnapi nyitva tartásával, véleménye kialakításában pedig egyetlen párt sem befolyásolta.
6 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.